Træterrasser

Træterrasser

Hvem skal bygge din nye overdækkede træterrasse? Det skal J. W. Byg og Montage ApS naturligvis.

Alt er muligt. Vi bygger din nye træterrasse efter dine ønsker og behov – så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne. Er terrassen indrettet godt og gennemtænkt kan den danne ramme om mange gode stunder udendørs hele året rundt – og ikke kun i sommerhalvåret. 

Terrassen kan laves med vidt forskellige materialer og byggestil, være hævet over jorden, forsynes med trappe, hegn eller overdækning, osv. Bare sig frem.  

Vi tager en god snak om de mange muligheder – og finder frem til en god løsning, som opfylder dine krav og matcher dit budget.

Vi vejleder dig gerne i forhold til valg af materialer og løsninger. Her kommer vi omkring en masse aspekter: pris på materialer, arbejdstimer, vedligeholdelse, holdbarhed, samt praktisk brug og æstetisk udtryk. Med den rette løsning vil du få større glæde af din terrasse – og glæden vil vare i mange år frem.

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button