Opsætning af hegn

Opsætning af hegn

Opsætning af alle former for hegn. Skal du have nyt hegn om haven, folden eller din grund?

J.W Byg og Montage ApSopsætter hurtigt dit nye hegn og sørger samtidig for, at det står solidt og så lige som efter en lineal. Med vores nye jordbor går det som en leg at bore huller til dit nye hegn eller stakit.

Hvad skal hegnet bruges til? Der er forskel på havehegn, hegn til en hestefold eller ridebane, og skovhegn – og der er forskellige ting at tage højde for ved hver enkelt type hegn. Vi opsætter dit hegn professionelt, og tager højde for anvendelsen, såvel som stolpernes tykkelse og længde. Det skal gøres ordentligt, så dit hegn bliver både flot og funktionelt – og langtidsholdbart.

Kontakt os endelig, hvis du har et hegn, som skal sættes op.

Vi opsætter hegn for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland – dog kun opgaver af en vis størrelse, hvis vi skal køre langt efter opgaven. Ellers kan det hverken betale sig for dig eller os. Men giv os et kald, så finder vi ud af det sammen.

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button