Køkkenmontage

Køkkenmontage

J.W. Byg og Montage ApS har god erfaring med store sager vedrørende køkkenmontage, hvor der f.eks. skal sættes nye køkkener i en hele ejendom med lejligheder.

Her er kunden som regel et boligselskab, en boligforening eller et entreprenørfirma. Erhvervskunder, som ønsker en stabil samarbejdspartner, der både kan levere godt håndværk og samtidig går op i overholde alle aftaler og deadlines. 

En sådan samarbejdspartner er J. W. Byg og Montage ApS.

Vi er effektive og gør samtidig vores arbejde godt og ordentligt ved hvert eneste køkken. Vi har høje kriterier for godt håndværk. Derudover er det vores vigtigste mål at leve op til vores kunders forventninger. Vi lever af vores gode navn og omdømme, så det værner vi naturligvis om ved at yde den bedst tænkelige kundeservice.

Opsætning af nyt køkken for private

Hvis du som privat boligejer har købt et nyt køkken, sætter vi det også gerne op for dig. Valget af selve køkkenets materialer, stil og elementer er som regel i fokus, men det betyder også meget for indtrykket af dit køkken, at opsætningen er knivskarp og at alle detaljer er på plads. Det sørger vi for. Desuden arbejder vi ef

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button