Gulve

Gulve

Skal trægulvet lægges professionelt og effektivt? Måske har du et større gulvprojekt, hvor mange gulve skal lægges inden en bestemt deadline?

J.W Byg og Montage ApSlægger trægulvet for dig. Vi påtager os gerne store erhvervsprojekter, hvor der f.eks. skal lægges klikgulve i en hel stribe lejligheder i en eller flere ejendomme. Det vil typisk være for boligselskaber, administrationsselskaber, m.fl.

Vi arbejder effektivt og samvittighedsfuldt og garanterer både en god finish, og at projektet skrider godt frem, når vi tager fat. Når du hyrer J. W. Byg og Montage ApS til opgaven, er du desuden garanteret mødestabile håndværkere, som optræder imødekommende og høfligt.

Er du privat kunde, er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have lagt nyt trægulv/klikgulv. Vi lægger klikgulve på hele Sjælland.  

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button