Facademontage

Facademontage

Facademontage er en af vores favoritopgaver! Facademontage på hele Sjælland! Små og store opgaver for både private og erhvervskunder.

Hos J. W. Byg og Montage ApS har vi stor erfaring med facademontage. Det gælder f.eks. bygninger, hvor facaden af alu/glas eller træ/alu monteres med kran. Vi har certifikat til teleskoplæsser med kran, så vi kan påtage os de større opgaver på etageejendomme, hvor der skal lidt maskinelle muskler til at nå op til de øverste fag.

Vi har også god erfaring med facademontage i forbindelse med almindelige villaer og parcelhuse, som skal udstyres med glaspartier og/eller træ-/alu-facader. Du er altid velkommen til at kontakte os med en opgave inden for facademontage.

Vi leverer effektivt og professionelt håndværk. Altid med fokus på en høflig og imødekommende service og kommunikation.

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button