Døre og vinduer

Døre/ vinduer

J. W. Byg og Montage ApS laver alt tømrer- og montagearbejde inden for døre og vinduer. Skal du have udskiftet alle vinduer og døre i dit hus – eller drømmer du om et helt nyt glasparti på et sted, hvor der lige nu er en lukket mur?

Der er mange gode grunde til at udskifte vinduer og døre. Måske trænger din bolig til et energiløft med nye og bedre vinduer? Måske vil du opgradere husets udseende med en ny stil og mere lysindfald? Måske er de gamle vinduer bare blevet så slidte, at en udskiftning er det eneste rigtige?

Vi har god erfaring med montage af døre, vinduer og hele glaspartier. Det betyder, at vi klarer dit projekt hurtigt, effektivt og professionelt. Det gælder også, hvis du ønsker at erstatte en lukket mur med et helt glasparti, så du får mere dagslys ind i din bolig eller din virksomhed.

Større entrepriser med udskiftning af vinduer og døre

Vi har med et stærkt netværk af samarbejdspartnere mulighed for at mande op til store projekter. Det kan f.eks. være udskiftning af døre og vinduer i en boligforening med en eller flere etagebygninger.

Hvis du sidder som ansvarlig for opgaven med udskiftning af vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud og kigger på projektet og giver et godt og realistisk tilbud på opgaven.

“Fik lavet en ny facade på vores tilbygning / udhus – smukt arbejde må jeg sige .. vi er ganske tilfreds! Tak for god service og flot håndværk“ 👌🏼

Martin Kjerside Frederiksen

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Hvem er J.W Byg og Montage ApS

Hos J.W Byg og Montage ApS får du altid optimal service, over en bred palette af tømreropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

J.W Byg og Montage ApS
Kagerup Byvej 5 C
3200 Helsinge

Call Now Button